ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ «Ανατίναξε» το παιδί του για να κάνει φάρσα στη γυναίκα του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ανατίναξε» το παιδί του για να κάνει φάρσα στη γυναίκα του [βίντεο]Μια απίστευτη φάρσα έστησαν μπαμπάς και γιος σε μια νεαρή μητέρα, η οποία προς στιγμήν νόμιζε ότι ο μπόμπιρας ανατινάχθηκε!


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και κακόγουστη η φάρσα που ετοίμασε ένας νεαρός Άγγλος μαζί με τον μικρό γιο του στη σύζυγο και μητέρα. Ολα εκτυλίχθηκαν στον κήπο του σπιτιού τους, όπου ο μπαμπάς έπαιζε με τον γιο, καβαλώντας μια «γουρούνα».

Η μητέρα επέστρεψε από τη δουλειά της και βρήκε μπαμπά και γιο να παίζουν, όμως κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα. Ο πατέρας τής ζήτησε να του φέρει κάτι από το αυτοκίνητο και μόλις έφυγε ο μπόμπιρας έτρεξε να κρυφτεί ενώ ο πατέρας αντικατέστησε τον γιο του με μια κούκλα, ντυμένη στο ίδιο στιλ.

Μόλις η γυναίκα επέστρεψε, η τηλεκατευθυνόμενη μηχανή άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, μέχρι που ανατινάχθηκε από τη σύγκρουση, κόβωντας το αίμα της μητέρας, η οποία προς στιγμήν πίστεψε ότι το παιδί της είναι νεκρό.

Ευτυχώς για την ίδια, η φάρσα κάπου εκεί τελείωσε, με τον πατέρα να της αποκαλύπτει το τρικ ενώ ξαφνικά εμφανίστηκε και ο μπόμπιρας, τον οποίο έσφιξε σφιχτά στην αγκαλιά της η νεαρή γυναίκα.

Φεύγοντας, δε, η μητέρα «χαιρέτησε» τον εμβρόντητο μπαμπά με έναν... ιδιαίτερο τρόπο.

Ετικέτες ,