Έκανε κουμπάρο στον γάμο τον καλύτερο φίλο του, τον σκύλο του! (ΦΩΤΟ)

articleGal_84849_71613.w_hrΟ Τζάστιν Λάνσφορντ ήθελε τον καλύτερο φίλο του για κουμπάρο στον γάμο του. Αυτός δεν άλλος από τον σκύλο του Γκέιμπ.


Οπως πολλοί άνθρωποι, έτσι και ο Τζάστιν Λάνσφορντ ήθελε τον καλύτερο φίλο του για κουμπάρο στον γάμο του. Αυτός ήταν ο σκύλος θεραπείας του, ο οποίος τον βοήθησε να επανέλθει, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμότου. Το αποτέλεσμα ήταν ένας πραγματικά συγκινητικός γάμος!

Πώς γνωρίστηκαν

Ο Λάνσφορντ έχασε το πόδι του σε έκρηξη στο Αφγανιστάν, ενώ ήταν σε υπηρεσία το 2012. Οταν επέστρεψε στο σπίτι, η ζωή του άλλαξε για άλλη μια φορά, όταν γνώρισε και συνδέθηκε με τον Γκέιμπ, ένα 2χρονο Golden Retriever που έγινε ο σκύλος θεραπείας του. Οι δυο τους έγιναν αχώριστοι. Μάλιστα δέθηκαν τόσο πολύ που ο Γκέιμπ είχε την τιμή να γίνει ο κουμπάρος του στον γάμο του το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το ABC News.

Ηταν παρών και στην πρόταση γάμου

Όταν ο Λάνσφορντ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του από το γυμνάσιο, ο Gabe ήταν μέρος της πρότασης, άρα δικαιωματικά έπρεπε να έχει ρόλο και στην τελετή.

Ο υπέροχος σκύλος πήρε σοβαρά τις ευθύνες του, κάθισε στωικά δίπλα στο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της τελετής.

Δείτε μερικές από τις συγκινητικές φωτογραφίες γάμου.Ετικέτες , ,