«Η Μελέτη δεν είναι τίποτα σπουδαίο, τα έχει καταφέρει γιατί έκανε...» - Τα σκληρά λόγια της Ραχήλ Μακρή για την Ελεονώρα!

«Η Μελέτη δεν είναι τίποτα σπουδαίο, τα έχει καταφέρει γιατί έκανε...»! Τα σκληρά λόγια της Ραχήλ Μακρή για την Ελεονώρα! (VIDEO)Η Ραχήλ Μακρή βρέθηκε ως καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, "Αλήθειες με τη Ζήνα".


Μεταξύ άλλων, η γνωστή πολιτικός αναφέρθηκε και στην παλαιότερη κόντρα της με την Ελεονώρα Μελέτη, για την οποία μίλησε με σκληρά λόγια.

«Κάθισα στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της για να με βγάλουν στην εκπομπή για να μιλήσουμε για τις λαϊκές αγορές και για θέματα πολιτικής επικαιρότητας... Η κυρία αυτή, όμως, είχε πάρει άλλες εντολές και έκανε μια χυδαία απίστευτη επίθεση για το περιοδικό... Και μιλάει ποια; Αυτή που για χρόνια δεν έχει αφήσει περιοδικό για περιοδικό... Δεν πήγα για να με κρίνει καμία κυρία Μελέτη και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου επιτείθεται μα αυτό τον τρόπο...» είπε η γνωστή πολιτικός για την παρουσιάστρια.

Η Ραχήλ Μακρή συνέχισε, λέγοντας «Δεν την θεωρώ κάτι σπουδαίο, έχει φτιάξει ό,τι έχει φτιάξει με τις γνωριμίες της και με την τεράστια προβολή που είχε από όλα τα lifestyle περιοδικά... Καταλαβαίνω ότι η ζηλοφθονία είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα στους ανθρώπους».

Δείτε τα αποσπάσματα...

Ετικέτες ,