Οργή καραμανλικών για τον «ασεβή» Τζιτζικώστα

Οργή καραμανλικών για τον «ασεβή» Τζιτζικώστα - Κεντρική ΕικόναΟργή υπάρχει πλέον στο καραμανλικό στρατόπεδο για τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Αφορμή στάθηκε η χτεσινή δήλωση του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ, για τα 41 χρόνια από την δημιουργία του κόμματος από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ο νεαρός περιφερειάρχης, ήταν ο μόνος που έκανε μία δήλωση χωρίς να αναφέρει πουθενά τον ιδρυτή της παράταξης , της οποίας διεκδικεί την ηγεσία.

«Περιμένουμε να δούμε που το πάει» αναφέρει χαρακτηριστικά στα parapolitika.gr στέλεχος που ανήκει στον στενό πυρήνα των καραμανλικών. «Αν ο Τζιτζικώστας θεωρεί πως μπορεί να πορευτεί με αυτή την διχαστική λογική η οποία δείχνει αν μη τι άλλο έπαρση και προσβάλει το παρελθόν θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα» πρόσθεσε.

Η δήλωση Τζιτζικώστα είχε αναφορά στον κόσμο που «αγκάλιασε την παράταξη» και σε «κύκλο που κλείνει και ανοίγει νέος» ενώ ανέφερε την λέξη «ξαναγεννιόμαστε».

Αναλυτικά:

«Τις μεγάλες αποφάσεις που θα έβγαζαν τη χώρα από την παρακμή, τις πήρε αυτή η παράταξη και ο δημοκρατικός κόσμος που την αγκάλιασε και την έκανε μεγάλη. Οι αρχές μας και όσα πιστεύουμε, μας δείχνουν πάντα το δρόμο για το επόμενο μεγάλο βήμα. Πότε πρέπει να κλείνει ένας κύκλος και να πηγαίνουμε στη νέα εποχή. Αυτό πρέπει να το ξανακάνουμε. Να αλλάξουμε πρώτα εμείς, για να αλλάξουμε τελικά και τη χώρα. Σε αυτή την επέτειο δε Θυμόμαστε μόνο, Ξαναγεννιόμαστε»

Πηγή: Parapolitika.gr

Ετικέτες , , , ,