Η... σκιά της Ελένης: Τι τρέμει και κυκλοφορεί με... φρουρό; Ο άντρας που δεν λείπει ποτέ από το πλευρό της

Η... σκιά της Ελένης: Τι τρέμει και κυκλοφορεί με... φρουρό; Ο άντρας που δεν λείπει ποτέ από το πλευρό τηςΗ βόλτα της Μενεγάκη στην Κηφισιά έβγαλε είδηση. Ποιος είναι ο άντρας που δεν λείπει από το πλευρό της;


Είναι ο άνθρωπος που δεν λείπει λεπτό από το πλευρό της. Δεν την αφήνει μόνη ακόμα και σήμερα, έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Μαρίνας. Όταν στις 4 Νοεμβρίου το “YES!” είχε αποκαλύψει, με αποκλειστικό φωτορεπορτάζ, ότι η Ελένη Μενεγάκη κυκλοφορεί με “σωματοφύλακα”, ο οποίος είναι συνεχώς μαζί της σε όλες τις μετακινήσεις της, πολλοί περίμεναν ότι η βοήθεια του συγκεκριμένου ανθρώπου, που εκτελούσε χρέη οδηγού της παρουσιάστριας, θα ολοκληρωνόταν με τη γέννηση του μωρού της, στις 29 Μαρτίου.

Η αλήθεια είναι ότι η “βασίλισσα” της ελληνικής τηλεόρασης ήταν πάρα πολύ προσεκτική στις μετακινήσεις της την περίοδο της εγκυμοσύνης της και ήθελε να νιώθει σιγουριά. Προτιμούσε να οδηγεί μόνο σε κοντινές αποστάσεις από το σπίτι της, και, ειδικά μετά τον τέταρτο μήνα, απέφευγε να οδηγεί εκείνη από τα Μελίσσια μέχρι το στούντιο του ALPHA στο Πικέρμι και αντίθετα. Τότε έκανε την εμφάνισή του ο φύλακας-άγγελός της.Ο μεγάλος φόβος της

Η αποκάλυψη του “YES!” στις αρχές Νοεμβρίου είχε προκαλέσει αίσθηση, όμως κάποιοι το θεώρησαν απόλυτα φυσιολογικό λόγω της κατάστασής της. Ήθελε πολύ να γίνει μαμά για τέταρτη φορά και να χαρίσει ένα μωρό στον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο. Έπρεπε, λοιπόν, να είναι πολύ προσεκτική. Άλλωστε το να είσαι έγκυος στα 45 σου, έχοντας, μάλιστα, την κούραση από το μεγάλωμα τριών ακόμα παιδιών αλλά και παρουσιάστρια μιας καθημερινής εκπομπής με πολύ μεγάλες απαιτήσεις, δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Η Ελένη φοβόταν πολύ σε κάθε της κίνηση.

Η παρουσία του συγκεκριμένου άντρα, που δεν την άφηνε ποτέ μόνη από την ώρα που έβγαινε από το στούντιο μέχρι να φτάσει στο σπίτι της αλλά και στην αντίθετη διαδρομή, της έδινε την ασφάλεια και την ηρεμία που ζητούσε την περίοδο που προετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο την κόρη της Μαρίνα. Η Ελένη γέννησε στις 29 Μαρτίου, έμεινε σαράντα μέρες στο σπίτι στα Μελίσσια, ολοκλήρωσε τις εκπομπές της και έφυγε για τα Άχλα με τον Μάκη και τα παιδιά και με την επιστροφή της στην Αθήνα, αλλά και την επανέναρξη της εκπομπής της, η “σκιά” της ήταν και πάλι εκεί!
Της Εύας Νικολάου/ Περιοδικό YES

Ετικέτες ,