ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε σε ποια περιοχή ρίχνουν ισχυρές φόλες - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

Η απογευματινή βόλτα μιας οικογένειας με τον σκύλο τους και τα ηλικίας 3, 4 και 11 ετών παιδιά τους κατέληξε σε θρήνο και τραγωδία .Λίγα μέτρα έξω από το σπίτι τους έφαγε ισχυρότατη φόλα ο άτυχος Ρόκυ ενώ στην άλλη άκρη από το λουράκι του ήταν ο κηδεμόνας του και τα τρία μικρά παιδιά.


Σε λιγότερο από 3 λεπτά άρχισε να βγάζει αφρούς και να έχει σπασμούς έντονους και 10 λεπτά μετά κατέληξε νεκρός πριν περάσει την είσοδο του κτηνιατρείου.


Το περιστατικό έγινε στην οδό Καμπουρίδου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης .


Μήνυση κατά αγνώστου καταθέτει αυτή την ώρα η οικογένεια του Ρόκυ.


Ο Ρόκυ είχε βρεθεί αδέσποτος και είχε διασωθεί από εθελόντρια. Πριν 9 μήνες είχε δοθεί για υιοθεσία στην οικογένεια.


Ελπίζουμε και αυτό το περιστατικό να πάρει διαστάσεις και να ερευνηθεί καθώς το σκυλάκι ΜΌΝΟ ΕΓΛΥΨΕ κάτι τόσο ισχυρό που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο και για κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας ή άλλα μικρά παιδιά.


Ο ένοχος που με τόση ευκολία σκότωσε το άτυχο ζώο αναρωτήθηκε αν ποτέ αυτά τα παιδιά θα ξεπεράσουν την φρίκη που έζησαν να βλέπουν τον φιλαράκο τους που πριν λίγο τους κουνούσε την ουρίτσα και κοιμόταν μαζί τους αγκαλιά να πεθαίνει με τέτοιους πόνους;


Αν υπάρχει μάρτυρας που είδε ή αντιλήφθηκε κάτι στην περιοχή παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το σωματείο μας.Πηγή: ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -STRAY DOGS THESSALONIKI

Ετικέτες ,