Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την φρικιαστική δράση του "δράκου" της Καλλιθέας!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την φρικιαστική δράση του Ούτε ο πιο διεστραμμένος νους δεν θα μπορούσε να φανταστεί την αποτρόπαια δράση του 34χρονου...
παιδεραστή, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τα ανήλικα παιδιά στα πάρκα της Καλλιθέας και του Νέου Φαλήρου.

Ο «δράκος» με τα αρρωστημένα γούστα ασελγούσε σε μικρά αγόρια επί πληρωμή ασκώντας τους σωματική και ψυχολογική βία. Μέχρι, στιγμής έχει αποδειχθεί η αποπλάνηση τριών παιδιών ηλικίας μόλις 12 και 13 ετών.

Μάλιστα το 12χρονο αγόρι από την Αλβανία το εντόπισε στην ευρύτερη περιοχή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το πήγε στην Καλλιθέα.

Ο δράστης έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας πριν από δυο ημέρες, όταν περαστικός από την πλατεία Ματζαγριωτάκη άκουσε φωνές μέρα μεσημέρι και ειδοποίησε το 100.

Όπως προέκυψε, ο 34χρονος με τα χρόνια ψυχολογικά προβλήματα κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο πριν συλληφθεί για ληστείες, κλοπές και μια ασέλγεια.

Στη συνέχεια καταδικάστηκε και μεταφέρθηκε στις φυλακές των Γρεβενών, από τις οποίες αποφυλακίστηκε το 2014 έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.

Έκτοτε ήταν άστεγος, καθώς δεν εργαζόταν και κυκλοφορούσε στα πάρκα της περιοχής, αναζητώντας τα επόμενα ανήλικα θύματά του.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ταυτοποίησει τρεις περιπτώσεις (εντοπίστηκαν τα δυο από τα τρία παιδιά), ωστόσο συνεχίζουν τις έρευνες καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν πέσει στα «δίχτυα» του.