Ώρες αγωνίας για την αγνοουμένη στο Καματερό: Αυτό είναι ότι απέμεινε από το αυτοκίνητό της!

Ώρες αγωνίας για την αγνοουμένη στο Καματερό: Αυτό είναι ότι απέμεινε από το αυτοκίνητό της! (PHOTOS)Σε απόγνωση είναι οι συγγενείς της 43χρονης γυναίκας η οποία αγνοείται...
από χθες την ώρα της καταρρακτώδους βροχής στο Καματερό. Οι εικόνες σήμερα από την περιοχή είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται, οι ελπίδες δεν λένε να σβήσουν.


Η γυναίκα παρασύρθηκε χθες με το αυτοκίνητό της λόγω των ορμητικών χειμάρρων στην οδό Ζέρβα στο Καματερό. Στη νέα χάραξη της Θηβών ερευνούν 30 άνδρες απο την πυροσβεστική και τη ΕΜΑΚ ενώ συνδράμουν και δυο σκυλιά. Οι αρχές φοβούνται το χειρότερο σενάριο, δηλαδή η γυναίκα να παρασύρθηκε από τα νερά στον Κηφισσό.
Τι λένε οι συγγενείς της αγνοούμενης στο Newsit

"Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί με την Ελένη. Δεν ειναι δυνατόν να χάθηκε με αυτόν τον τρόπο. Την ψάχνει η Πυροσβεστική, την ψάχνουμε και εμείς αλλά δεν μπορει να βρεθεί. Είναι πολυ άσχημο να μην ξερεις την τύχη των δικών σου ανθρώπων σε τέτοιες περιπτώσεις", σημειώνουν χαρακτηριστικα οι συγγενείς της αγνοούμενης. "Εχουμε μεγάλη αγωνία. Είναι απίστευτο. Απο τη μια στιγμή στην άλλη εξαφανίστηκε", προσθέτουν.

Το Newsit βρέθηκε στην γειτονιά της στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και μίλησε με γείτονες της άτυχης γυναίκας, οι οποίοι δήλωσαν στο Newsit "συγκλονισμένοι" απο το περιστατικό.

Οι εικόνες από την περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη της γυναίκας είνει συγκλονιστικές:

Ετικέτες ,