Ξεσπά ο γιος του θύματος: Σκότωσε τον πατέρα μου για μια κατσίκα!

Ξεσπά ο γιος του θύματος: Σκότωσε τον πατέρα μου για μια κατσίκα!Δικαιοσύνη ζητά ο Δημήτρης Αγγέλου για τον άνθρωπο που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον πατέρα του κατηγορώντας τον ότι του είχε σκοτώσει μια κατσίκα

Αξεπέραστο σοκ είναι για την οικογένεια του θύματος της στυγερής δολοφονίας για μια... κατσίκα, ο θάνατος του δικού τους ανθρώπου.


Ο γιος του θύματος Δημήτρης Αγγέλου μίλησε στο protothema.gr, για την άγρια δολοφονία του πατέρα του. «Σκότωσε τον πατέρα μου για μια κατσίκα. Τον πυροβόλησε σχεδόν εξ' επαφής επειδή τον θεώρησε υπεύθυνο για το θάνατο μιας κατσίκας από το κοπάδι του. Δεν χωράει σε ανθρώπινο νου αυτή η αιτία. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη. Θέλω ο δολοφόνος του πατέρα μου να πάρει την ποινή που του αξίζει. Δεν αρκεί να ακούσουμε μια συγνώμη. Θα είναι ψεύτικη», λέει ο Δημήτρης Αγγέλου.

Την ημέρα της δολοφονίας του πατέρα του, ο ίδιος βρισκόταν στην Κομοτηνή όπου υπηρετεί τους τελευταίους μήνες. Εκείνο το βράδυ που συνέβη το μοιραίο, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του. Με το πρόσχημα ότι ο θείος του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, του ζήτησε να πάρει ολιγοήμερη άδεια και να επιστρέψει στην Αθήνα.

«Έλα αμέσως στην Αθήνα. Ο θείος σου είναι πολύ άρρωστος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο», μου είπε. «Αλλά μόλις έφτασα στην Αθήνα έμαθα την αλήθεια. "Δεν είναι ο θείος σου στο νοσοκομείο παιδί μου, αλλά ο πατέρας σου", μου είπε η μητέρα μου», λέει ο 20χρονος.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, με αρκετά έντονη δόση χιούμορ. Δεν είχε προβλήματα με κανέναν. Αν είχε συμβεί το παραμικρό στο δάσος πριν από εκείνο το συμβάν, θα το γνώριζα. Στο παρελθόν είχαμε πάει πολλές φορές μαζί στην ίδια περιοχή και δεν είχαμε προβλήματα με κανέναν», λέει ο Δημήτρης Αγγέλου και συνεχίζει: «Για ποιο λόγο να το κάνει αυτό ο πατέρας μου; Δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτούς τους ισχυρισμούς. Συνήθιζε να πηγαίνει στο βουνό για να μαζεύει ξύλα, κάποια από αυτά τα χρησιμοποιούσε στις επισκευές βαρελιών».Πώς έγινε η εξιχνίαση της δολοφονίας

Η αστυνομία έπειτα από διεξοδική έρευνα στην περιοχή, συνέλαβε έναν 44χρονο βοσκό που ζούσε στο βουνό μαζί με το κοπάδι του, ως δράστη της δολοφονίας του 59χρονου. Όταν βρέθηκαν ίχνη από το DNA του δράστη πάνω στα ρούχα και στο αυτοκίνητο του θύματος, ο ίδιος ομολόγησε το έγκλημα. Οι δυο άνδρες, σύμφωνα με το δράστη, καβγάδισαν και τότε ο 44χρονος βοσκός πυροβόλησε το θύμα από κοντινή απόσταση στην πλάτη. Στη συνέχεια, ο δράστης εξαφάνισε το όπλο και το όχημα του 59χρονου, πετώντας το σε μια χαράδρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην αστυνομία, σκότωσε τον 59χρονο επειδή υπέθεσε ότι ευθυνόταν για το θάνατο μιας κατσίκας. Ο άτυχος 59χρονος, βρέθηκε νεκρός πριν από 15 ημέρες σε δασική περιοχή στο Νταμάρι του Αραγωνίτη Ασπροπύργου ενώ το αυτοκίνητο του βρέθηκε σχεδόν μισό χιλιόμετρο από τον τόπο του εγκλήματος. Το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου που εξαφανίστηκε ο άντρας της, η σύζυγος του 59χρονου αρχικά απευθύνθηκε σε μέλη του Συλλόγου Κυνηγών του Ασπροπύργου, προκειμένου να μάθει νέα του. Κάποιοι από αυτούς έσπευσαν στο βουνό προκειμένου να αναζητήσουν το φίλο τους. Στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία εντόπισε το πτώμα του θύματος σε δύσβατο σημείο.

Ετικέτες ,