Ο πλουσιότερος γάμος της χρονιάς στην Αίγυπτο (Φωτο)

Ο πλουσιότερος γάμος της χρονιάς στην ΑίγυπτοΤη νύχτα του γάμου οι νεαρές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η δική μας, Ευγενία Νιάρχου, ντύθηκαν με κόκκινες τουαλέτες


Άρωμα Ελλάδας εξαιτίας των δεκάδων καλεσμένων από τη χώρα μας, είχε ένας από τους πλουσιότερους γάμους που έγιναν πριν από δέκα ημέρες στην Αίγυπτο και κόστισε περισσότερο από 15 εκατομμύρια δολάρια.


Ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Χαμίντ Αλ Σιάτι πάντρεψε την κόρη του Τάνια με τον αγαπημένο της Καβέχ. Καλεσμένοι στο γάμο ήταν η Ευγενία Νιάρχου, η οικογένεια Ζέιν, μέλη της οικογένειας Λάτση αλλά και αρκετοί άλλοι Έλληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες.

Ο γάμος της Τάνιας και του Καβέχ θύμιζε χίλιες και μια νύχτες βγαλμένος από παραμύθι.
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ντυθούν με στολές που θύμιζαν άγρια ζώα της ζούγκλας, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι από τους ζάμπλουτους καλεσμένους που ανέβηκαν σε ιπτάμενα χαλιά, θυμίζοντας το μύθο του Αλαντίν με το Τζίνι.Τη νύχτα του γάμου οι νεαρές γυναίκες ντύθηκαν με κόκκινες τουαλέτες μεταξύ των οποίων και η δική μας Ευγενία Νιάρχου.
Περιττό να αναφέρουμε τα φαγητά τα γλυκά και τα πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα, όπως συνηθίζεται να λέγεται.Ο πατέρας της νύφης Χαμίντ Αλ Σιάτι θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αιγύπτου και πολλοί εκτιμούν πως η περιουσία του ξεπερνά ακόμη και του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ.