Μητέρα γεννά ομοζυγωτικά δίδυμα αλλά μόλις οι γιατροί εξετάζουν τα όργανά τους συνειδητοποιούν την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ αλήθεια…

7.Ο Richie και η Danielle ήταν ενθουσιασμένοι όταν ανακάλυψαν ότι θα αποκτήσουν δύο ομοζυγωτικά δίδυμα αγοράκια.Αλλά όταν οι γιατροί έλεγξαν τα όργανά τους μετά τον τοκετό το 2013, συνειδητοποίησαν την απίστευτη αλήθεια.

Ο Lucas και ο Louie, με τα κατάξανθα μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια, δεν είναι δύο τυχαίοι δίδυμοι. Είναι κατοπτρικοί δίδυμοι, οι οποίοι κυριολεκτικά αποτελούν αντικατοπτρισμό ο ένας του άλλου. Με άλλα λόγια, η καρδιά, η σπλήνα και το συκώτι του Lucas είναι από την αντίθετη πλευρά του σώματος.

Αν και τα κατοπτρικά δίδυμα έχουν τα ίδια εξωτερικά χαρακτηριστικά, κάποια είναι αντίθετα. Για παράδειγμα, αν ένα δίδυμος είναι δεξιόχειρας, ο άλλο μπορεί να είναι αριστερόχειρας. Μπορεί να έχουν παρόμοια δακτυλικά αποτυπώματα και ακόμα και το ίδιο DNA.

Τα κατοπτρικά δίδυμα εμφανίζονται πολύ σπάνια κατά την εγκυμοσύνη, όταν ένα έμβρυο διαχωρίζεται πολύ αργά, στις 10 περίπου μέρες μετά τη σύλληψη. Αν είχαν χωριστεί μια μέρα αργότερα, θα ήταν σιαμαία.

Διαβάστε παρακάτω για να γνωρίσετε αυτά τα αξιαγάπητα θαύματα…

Ο Richie και η Danielle δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι θα αποκτήσουν ομοζυγωτικά δίδυμα. Οι γιατροί ήξεραν ότι τα αγόρια μοιράζονταν τον αμνιακό σάκο, αλλά μετά τη γέννησή τους συνειδητοποίησαν ότι ο Lucas και ο Louie είναι κατοπτρικά δίδυμα.
Όταν κοιτάνε ο ένας τον άλλο, τα κατοπτρικά δίδυμα εμφανίζονται σαν αντικατοπτρισμός ο ένας του άλλου. Η καρδιά, η σπλήνα και το συκώτι του Lucas είναι από την αντίθετη πλευρά του σώματος. Απολύτως συναρπαστικό!Τα κατοπτρικά δίδυμα είναι σπάνια, και επηρεάζουν ως το ένα τέταρτο όλων των ομοζυγωτικών διδύμων. 10 μέρες μετά τη σύλληψη, ο Lucas και ο Louie χωρίστηκαν στα δύο. Αν είχαν χωριστεί μια μέρα αργότερα θα ήταν σιαμαία.Τα κατοπτρικά χαρακτηριστικά μπορεί να είναι και εξωτερικά. Για παράδειγμα, μια δίδυμη σημάδι εκ γενετής στο αριστερό μάγουλο, θα έχει μια κατοπτρική δίδυμη με το αντίστοιχο σημάδι στο δεξί μάγουλο. Μπορεί να έχουν μαλλιά που γυρίζουν από διαφορετική κατεύθυνση.Τώρα, σχεδόν δύο ετών, ο Lucas και ο Louie είναι ευτυχισμένοι, υγιείς και γεμάτοι ενέργεια. «Είναι απίθανο να βλέπεις πόσο δεμένοι είναι», λέει ο μπαμπάς.
4

Ετικέτες