Κλέφτες για γέλια στην Πάτρα: Ζήτησαν λύτρα για... κινητό που έκλεψαν


Ανήλικοι ληστές έβαλαν στο στόχαστρό τους μια 56χρονη γυναίκα στην Πάτρα και δεν δίστασαν να την χτυπήσουν αλύπητα για να...
αρπάξουν το κινητό της.

Βέβαια, αποδείχθηκαν και επίδοξοι νονοί της νύχτας, καθώς έφτασαν στο σημείο να την εκβιάσουν ζητώντας... λύτρα για να της το επιστρέψουν!

Ένα μικρό παιδάκι μόλις 13 χρόνων ήταν ένας από τους δράστες που επιτέθηκαν στην άτυχη 56χρονη και την ξυλοκόπησαν τόσο άγρια που, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών από τον ιδιοκτήτη ενός φαρμακείου, χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο επειδή ζαλιζόταν από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο κεφάλι!

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, η γυναίκα αργότερα κάλεσε τον αριθμό του κινητού της. Έκπληκτη άκουσε τον ένα από τους ανήλικους ληστές να της ζητάει χρήματα για να το επιστρέψει! Η 56χρονη προσποιήθηκε ότι συμφώνησε και έκλεισε ραντεβού μαζί του, αλλά αμέσως κατέφυγε στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί την ακολούθησαν διακριτικά και, μόλις εμφανίστηκε ο 13χρονος για να παραλάβει τα χρήματα, τον συνέλαβαν. Ο 16χρονος συνεργός του, όμως, δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Ετικέτες