Ευρωπαϊκή βράβευση για τη Μαρινόπουλος Α.Ε.

H κορυφαία εταιρεία λιανεμπορίου απέσπασε διεθνή διάκριση σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών...
Ευρωπαϊκό βραβείο απέσπασε η Μαρινόπουλος Α.Ε., για το καινοτόμο έργο του Εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως συνεργαζόμενη εταιρεία με την Procter & Gamble Hellas.

Το ερευνητικό έργο με τίτλο “Shopping Missions: Business Analytics and Virtual Reality Serving Shopper Needs” του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN), κέρδισε το Ευρωπαϊκό βραβείο Λιανεμπορίου 2015 “Best Activation Award” στον τελικό του διαγωνισμού του Ευρωπαϊκού συνδέσμου λιανεμπορικών επιχειρήσεων ECR Europe, που έλαβε χώρα στις 15 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες.

Η ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου ELTRUN, ανέπτυξε ένα καινοτόμο ερευνητικό έργο με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την αύξηση του καλαθιού αγορών. Η νέα τεχνική δοκιμάστηκε σε πραγματικό περιβάλλον, στο κατάστημα Carrefour Μαρινόπουλος, στο Μαρκόπουλο Αττικής, το οποίο στη συνέχεια επανασχεδιάστηκε εξολοκλήρου προκειμένου να αποτελεί ένα «πρότυπο κατάστημα», βάσει των αναγκών των καταναλωτών. Το συγκεκριμένο κατάστημα κατέγραψε εντυπωσιακά αποτελέσματα αναφορικά με την επισκεψιμότητα και την καταναλωτική εμπειρία.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της δέσμευσης της Μαρινόπουλος Α.Ε. να εξελίσσει διαρκώς τις υπηρεσίες της, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών της. Η βράβευση σε έναν διακεκριμένο ευρωπαϊκό θεσμό αποτελεί σημαντική διάκριση για τη Μαρινόπουλος Α.Ε., η οποία τοποθετεί στο επίκεντρο τον καταναλωτή και υλοποιεί διαρκώς πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ετικέτες ,