Μην σου τύχει: Μπέρδεψε το κολλύριο με το σωληνάριο της κόλλας! Δείτε τι της συνέβη...

Μην σου τύχει: Μπέρδεψε το κολλύριο με το σωληνάριο της κόλλας! Δείτε τι της συνέβη... Σε μια απίστευτη ιστορία έχει μπει μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία κόλλησε κατά λάθος το μάτι της με κόλλα στιγμής.


Όλα ξεκίνησαν όταν η Κάθριν Γκέιτος ένιωσε πως κάτι έχει μπει στο μάτι της και ζήτησε από κάποιον να της δώσει το κολλύριο, αλλά στα χέρια της έφτασε το σωληνάριο με την κόλλα στιγμής.

«Κάτι μπήκε στο μάτι μου και φώναξα από κάποιον άλλον να μου φέρει σταγόνες για τα μάτια από την τσάντα μου, αλλά μου έφερε κόλλα. Μόλις την ένιωσα στο μάτι μου, αισθάνθηκα να καίει και έκλεισα το βλέφαρο φωνάζοντας να καλέσουν για ασθενοφόρο», ανέφερε η γυναίκα.

Η Κάθριν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο καθηγητής οφθαλμιατρικής Πανκτάζ Γκούπτα του Πανεπιστημίου του Κλίβελαντ, μιλώντας στο δίκτυο ABC εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν είναι να μην πανικοβληθούν» είπε και πρόσθεσε πως τα βλέφαρα θα ανοίξουν σταδιακά, αφού η κόλλα θα «εξασθενίσει».

Κλείνοντας σημείωσε πως η ασθενής πρέπει να απευθυνθεί σε οφθαλμίατρο, αλλά να μην πανικοβληθεί γιατί δεν θα χάσει την όρασή της.

Ετικέτες ,