"Κόκκαλο" οι τηλεθεατές από αυτό που είπε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στον αέρα του δελτίου της ΕΡΤ!!!!

Όποιος καταλάβει τι είπε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου κερδίζει δείπνο μαζί της!Μπορεί το Νόμπελ Φυσικής του 2015 να απονεμηθεί στους ερευνητές για τα νετρίνα...
για το 2016 πάντως, είναι η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αυτή που έχει θέσει ήδη σοβαρή υποψηφιότητα. Η παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ, σε ένα επικό ΟΝ κατά τη διάρκεια του χθεσινού δελτίου ειδήσεων, κατάφερε να αφήσει άφωνη την Άννα Παπασωτηρίου που θα παρουσίαζε το θέμα, αλλά και όλους τους τηλεθεατές που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς άκουγαν.


«Η σουηδική Ακαδημία Επιστημών ανακοίνωσε σήμερα το Νόμπελ Φυσικής 2015 και απονέμεται για μία συγκλονιστική ανακάλυψη, είναι αυτή της ταλάντωσης των νετρίνων, η οποία δείχνει ότι τα νετρίνα τελικά έχουν μάζα. Ουσιαστικά, οι δύο ερευνητές έδειξαν ότι τα νετρίνα που είναι στοιχειώδη υποατομικά σωματίδια διαπερνούν κατά δισεκατομμύρια τη Γη -δεν καταδέχονται ποτέ να αλληλεπιδράσουν με την κανονική ύλη-, τώρα μπορούν να αλλάζουν ταυτότητα, δηλαδή να μεταμορφώνονται από ένα είδος σε ένα άλλο με εντελώς διαφορετική όμως μάζα», είπε η Αντριάνα με απόλυτη άνεση.

Η δημοσιογράφος από το διπλανό παράθυρο που την άκουγε όλη αυτή την ώρα βουβή, είπε με θαυμασμό: «Έχεις κάνει διατριβή μπορώ να προσθέσω. Είσαι η καθ' ύλην αρμόδια οφείλω να ομολογήσω».«Ήταν με δύο λόγια πάντως αυτό που είπα», επέμεινε η παρουσιάστρια που στη συνέχεια την έπιασε νευρικό γέλιο, όταν δεν την έδειχνε το πλάνο.

Βέβαια, υπήρξε και ανάλογη αποφώνηση...

Ετικέτες ,