«Δράκος» των Εξαρχείων: Βίαζε τις κοπέλες μέσα σε διαμέρισμα που υποτίθεται θα τους το νοίκιαζε φθηνά!

«Δράκος» των Εξαρχείων: Βίαζε τις κοπέλες μέσα σε διαμέρισμα που υποτίθεται θα τους το νοίκιαζε φθηνά!Μαρτυρίες κατοίκων δείχνουν έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλό προφίλ για να μην αποκαλυφθεί η δράση του...


Με πρόφαση την φθηνή ενοικίαση του διαμερίσματος του 5ου ορόφου στην οδό Ιπποκράτους 112, ο 29χρονος Παλαιστίνιος Χαρούν Αμπού Αρράχ κατάφερνε να κακοποιεί τα θύματά του.

Ο Χαρούν διατηρούσε χαμηλό προφίλ στη γειτονιά, έτσι ώστε να μη δημιουργήσει αρνητική εικόνα στους γείτονές του.Όπως προκύπτει και από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του protothema.gr ο «δράκος» ήταν πάντα ευγενικός, χαμογελαστός και πάντα χαιρετούσε τους γείτονές τους.Η αστυνομία αποκάλυψε πως στο διαμέρισμα της ντροπής είχε κακοποιήσει στις 5 Σεπτεμβρίου μια Ιταλίδα και στις 26 Σεπτεμβρίου μια κοπέλα από την Νορβηγία, τις οποίες αφού τις χτύπησε και τις απείλησε, έπειτα τις βίασε.«Κάπου κάπου λέγαμε μια καλημέρα δεν ήξερα ότι ήταν Παλαιστίνιος. Πρωί τον έβλεπα συνήθως. Η συμπεριφορά του ήταν καλή», εξομολογείται ο Βλαδίμηρος, γείτονας του 29χρονου.«Σήμερα το έμαθα ότι βίασε δύο κοπέλες και μπορεί να έχει βιάσει κι άλλες. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έφερνε εδώ πολλές κοπέλες. Είχα ακούσει ότι νοίκιαζε δωμάτια στην πολυκατοικία και τον έβλεπα με διάφορες σακούλες στα χέρια. Μια φορά μάλιστα μια κοπέλα ξανθιά με κοιτούσε περίεργα, τι να πω...» είπε ο ηλικιωμένος βιβλιοπώλης.Ο «δράκος» των Εξαρχείων, που συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, εκτιμάται πως έχει βιάσει και άλλες γυναίκες πέραν των δύο τουριστριών.Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και γειτόνων του, o 29χρονος κυκλοφορούσε με ένα άσπρο μηχανάκι τύπου σκούτερ και συνέχεια επισκεπτόταν το διαμέρισμα με διάφορα κορίτσια.

«Μου χαμογέλαγε και με χαιρετούσε. Στην γειτονιά συμπεριφερόταν φυσιολογικά. Τον έβλεπα συχνά με κορίτσια, όμως δεν παρατηρούσα και καλά. Στην γειτονιά γυρνούσε όλες τις ώρες και πηγαινοερχόταν με ένα μικρό άσπρο μηχανάκι. Συνήθως ερχόταν πάνω από τον δρόμο. Δεν ήξερα ότι μένει εδώ στην πολυκατοικία» τονίζει η Βιολέτα, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου που μένει στην ίδια πολυκατοικία.

Ετικέτες ,