Μητσοτάκης: Η τρομοκρατία δεν έχει πατρίδα, έχει μόνο το χρώμα του αίματος


Τη βαθιά του οδύνη για το χθεσινό (Σάββατο) τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία εξέφρασε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο...
οποίος περιοδεύει σήμερα στο νομό Έβρου στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. «Δεκάδες αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία πορεία ειρήνης. Η τρομοκρατία δεν έχει πατρίδα, δεν έχει ιδεολογία, έχει μόνο το χρώμα του αίματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφορικά με τη σημερινή του παρουσία στο νομό, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ευτυχής που θα έχει την ευκαιρία να διανύσει όλο το μήκος και πλάτος του, να συναντηθεί με απλούς νεοδημοκράτες από την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο έως την Αλεξανδρούπολη και να συζητήσουν την κοινή τύχη της παράταξης.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που έχει προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τόπο. Χρειάζεται, όμως, ουσιαστική ανανέωση, διεύρυνση ώστε να ξαναγίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η οποία θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες που ασπάζονται τις αξίες της. Μόνο μέσα από μια γενναία και δυναμική ανανέωση, η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να ξαναβρεί τη θέση που της αξίζει. Και η θέση που της αξίζει δεν είναι άλλη από το να είναι στην κορυφή και να έχει στα χέρια της την τύχη της διακυβέρνησης της χώρας».

Ετικέτες