Πατούλης σε ρόλο... Λαφαζάνη: Σταματάει ταξί και διαφημίζει το Μαρούσι! (Βίντεο)

Πατούλης σε ρόλο... Λαφαζάνη: Σταματάει ταξί και διαφημίζει το Μαρούσι! (VIDEO)Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης...
με τον συνεργάτη του Γιάννη Νικολαράκο έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο κάνει σήμα σε ένα διερχόμενο ταξί. Το όχημα σταματά, οι δυο άνδρες μπαίνουν μέσα και η νεαρή οδηγός του ταξί ρωτά: «Πού πάμε κύριοι»; «Λευκή Νύχτα», απαντά ο συνεργάτης του κ. Πατούλη με την οδηγό να ξαναρωτά: «Μαρούσι»; «Σάββατο 10 Οκτωβρίου και γρήγορα», είναι η απάντηση από τα χείλη του κυρίου Πατούλη αυτή τη φορά.

Στη συνέχεια οι τρεις τους, μέσα στο ταξί ανοίγουν ένα μπουκάλι κρασί και πίνουν, θέλοντας προφανώς να δείξουν ότι εκείνη τη βραδιά στο Μαρούσι θα προσφέρονται ποτά σε όσους επισκεφθούν την περιοχή για τη βόλτα τους και τα ψώνια τους.

Αν το σενάριο του διαφημιστικού σποτ σας θυμίζει κάτι, έχετε απόλυτο δίκιο. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου «αντέγραψε» το πιο πετυχημένο ίσως σποτ της προεκλογικής περιόδου, εκείνο με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που με χιούμορ ζητούσε από τον ταξιτζή να τον μεταφέρει στο Νομισματοκοπείο.

Ετικέτες ,