Έλληνας τραγουδιστής επισκεπτόταν «μάγισσα»: Ήθελε να κάνει βουντού στην πρώην που τον παράτησε!


Πάνω από 35.000 έδωσε 50χρονος επιχειρηματία στην «μάγισσα» από την Γκάνα...

Γνωστός τραγουδιστής επισκεπτόταν «μάγισσα» για να κάνει βουντού στην πρώην του που τον παράτησε.

Και όμως δεν πρόκειται για κάποιο σίριαλ αλλά για ένα πραγματικό γεγονός το οποίος αντίκρισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ομονοίας.


Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το τελευταίο διάστημα δρούσε στην Αθήνα μία ομάδα Αφρικανών που παρίσταναν τους μάγους και «άρμεγαν» τεράστια ποσά από τους… απελπισμένους πελάτες τους προκειμένου να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

Η 35χρονη «μάγισσα» από την Γκάνα και οι συνεργοί της εμφανιζόταν ειδικοί στα μάγια και συγκεκριμένα σε αυτά που μπορούν να επαναφέρουν ερωτικά πρόσωπα πίσω στη ζωή σου. Με αυτό τον τρόπο η νεαρή έκανε… χρυσές δουλειές αφού στο διαμέρισμά της την επισκέπτονταν από επιχειρηματίες, μέχρι τραγουδιστές και γυναίκες της διπλανής πόρτας.

Ωστόσο κανένας από αυτούς δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε και δεν ήταν λίγοι αυτοί που διαμαρτύρονταν όταν μετά τα μάγια και τα μαντζούνια της «ιέρειας του βουντού» το πρόσωπο δεν επέστρεφε στην αγκαλιά τους.

Όσοι έκαναν παράπονα έβλεπαν όμως το άλλο πρόσωπο των Αφρικανών. Όπως μία 60χρονη ερωτευμένη κυρία η οποία, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να επιστρέψει και πάλι στη ζωή της ο άντρας που της είχε υποσχεθεί αιώνια αγάπη αλλά έφυγε ένα βράδυ χωρίς να δώσει κανένα σημάδι ζωή, δεν κατάφερε τίποτα με αποτέλεσμα να ζητήσει πίσω τα χρήματα από τη μάγισσα.

Οι απατεώνες της οδού Μελετίου 160 έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τη γυναίκα ότι αν δεν τους δώσει επιπλέον 400 ευρώ θα κάνουν βουντού σε εκείνη και την οικογένειά της, απειλή που χρησιμοποιούσαν και στα υπόλοιπα θύματά τους.

Η 60χρονη όμως δεν φοβήθηκε και τους κατήγγειλε στο τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας. Έτσι οι αστυνομικοί κατά την έφοδο του στο… μαντείο της Μελετίου έπεσαν πάνω σε γνωστό αοιδό.

Ο 39χρονος Έλληνας τραγουδιστής, που εμφανίζεται σε κλαμπ του Κολωνακίου, γλίτωσε την τελευταία στιγμή αφού είχε πάει εκεί για να κάνει βουντού στην κοπέλα του η οποία τον εγκατέλειψε πρόσφατα.
Ο επιχειρηματίας τα 35.000 ευρώ και η ερωμένη
Πάνω από 35.000 ευρώ «πέταξε» ένας 50χρονος επιχειρηματίας στους μάγους από την Γκάνα.

Οι Αφρικανοί αντιλήφθηκαν ότι ο άντρας είχε ρευστό να διαθέσει και με διάφορες μαγγανείες και κόλπα τον διαβεβαίωναν πως η γυναίκα θα επιστρέψει γρήγορα πίσω στην αγκαλιά του.

Όμως ο 50χρονος αντιλήφθηκε σταδιακά ότι η παράνομη σύντροφός του δεν γυρίζει σ” αυτόν και αντέδρασε.

Οι μάγοι της Μελετίου με την γνωστή τακτική, της απειλής με μάγια δηλαδή σε αυτόν και κυρίως στην οικογένειά του, κατάφεραν να του αρπάξουν 35.000 ευρώ τόσο για να γλιτώσει από το βουντού όσο και για να μην αποκαλυφθεί η διπλή ζωή του.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, που έχει δύο μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, ήταν από τους πρώτους που πήγε στην Ασφάλεια για να καταθέσει σχετικά σχετικά με την υπόθεση.

protothema.gr

Ετικέτες ,