Προκαλεί ξανά: Η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά σε Σύρο πρόσφυγα, τώρα του κάνει μήνυση

Προκαλεί ξανά: Η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά σε Σύρο πρόσφυγα, τώρα του κάνει μήνυση [βίντεο & εικόνα]Τα ρέστα φαίνεται να ζητά...
η Petra Laszlo, η εικονολήπτρια από την Ουγγαρία, η οποία είχε σοκάρει την κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο, όταν είχε βάλει τρικλοποδιά σε έναν Σύρο πρόσφυγα που είχε αγκαλιά το παιδί του.

Το βίντεο που κατέγραφε την απάνθρωπη πράξη της, έκανε το γύρο του κόσμου και εκείνη παρόλο που έχασε την δουλειά της, υπερασπίστηκε τον εαυτό της δηλώνοντας αμετανόητη.

Παρά,όμως, την δημόσια κατακραυγή, η Laszlo συνεχίζει να προκαλεί με τις πράξεις της, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Izvestia», η ίδια σχεδιάζει να κινηθεί νομικά κατά του Facebook, αλλά και του ίδιου του πρόσφυγα.

Κατηγορεί το Facebook για παράμερη πληροφόρηση, υποστηρίζοντας πως διέγραψε σελίδες με ομάδες υπέρ της και διατήρησε άλλες με κυρίαρχη τη σελίδα «Ο τοίχος της Ντροπής της Petra Laszlo» η οποία έχει περισσότερα από 10.000 likes.


Όσον αφορά τον Σύρο πρόσφυγα Osama Abdul Mohsen, η εικονολήπτρια τον απειλεί με μήνυση, κατηγορώντας τον ότι άλλαξε την κατάθεσή του στη δίκη. Σε δήλωσή της είπε πως η ζωή της έχει καταστραφεί μετά την κοινοποίηση του 00004000 βίντεο και πως η αθωότητά της είναι ζήτημα τιμής για εκείνη και τον άντρα της.

- See more at: http://ingossip.gr/lifestyle/227978-prokalei-xana-e-eikonoleptria-poy-ebale-triklopodia-se-syro-prosphyga-tora-toy-kanei-menyse-binteo-eikona#sthash.KDWrP9e3.dpuf

Ετικέτες