Βρώμικο παιχνίδι στην Καραβάτου: Η εγκυμοσύνη και το deja vu!

Βρώμικο παιχνίδι στην Καραβάτου: Η εγκυμοσύνη και το deja vu!Τα νέα είναι χαρμόσυνα για την οικογένεια Κατσούλη Καραβάτου.
Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πώς οι δυο γονείς περιμένουν πώς και πώς να έρθει η στιγμή της σημαντικής πρώτης εξέτασης (αυχενική διαφάνεια) για να βάλουν σε τάξη το νέο πρόγραμμά τους.

Ωστόσο την ώρα που όλοι ασχολούνται με αυτό ένας περίεργος υπόγειος και χυδαίος πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες. Ένα πόλεμος που έχει αναστατώσει πολύ τόσο την Κατερίνα αλλά και τον Κρατερό. Μαθαίνω ότι εδώ και μερικές μέρες στους διαδρόμους του καναλιού ακούγεται έντονα πώς το ζευγάρι δε θα συνεχίσει και πως είναι λίγα τα ψωμιά… του. Μάλιστα ένα άκυρο σαϊτ που υποτίθεται κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ και γράφει ένα κάρο παπαριές κατά καιρούς, αλλά έχει ως βασικές πηγές του κάποια στελέχη του καναλιού «Ε» έγραφε το πιο κουλο σενάριο, ότι δηλαδή τελειώνει η Καραβάτου και ο Κατσούλης και πως στη θέση τους θα πάει η Μακρυπούλια.

Μια «είδηση» για την οποία κλαίνε και τα τσιμέντα στο Περιστέρι. Όλη αυτή η παραφιλολογία έχει αναστατώσει την Κατερίνα, καθώς ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι έχουν καλέσει το γραφείο τύπου για επιβεβαίωση της δήθεν είδησης με την Πωλίνα Τόλη να διαψεύδει συνεχώς.

Το κακό είναι πως στην κατάσταση της, η Κατερίνα δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα αυτόν τον χυδαίο πόλεμο και ήδη ο Κρατερός έχει τακτική επικοινωνία με τον δικηγόρο του προκειμένου να προστατέψει την γυναίκα του και κυρίως το παιδί που κυοφορεί. Μάλιστα η Κατερίνα νιώθει ότι ξαναζεί όσα συνέβησαν 9 μέρες πρίν γεννήσει την Αέλια στον alpha, όταν της ανακοίνωναν ότι το Κους-Κους κόβεται… έτσι απλά.

Το ρεπορτάζ θα έχει και συνέχεια καθώς θεωρείται δεδομένο πως κάποιος μέσα από το κανάλι παίζει παιχνίδι…

Ένα παιχνίδι που νομίζει ότι ξέρει να παίζει… αλλά έχουν γνώση οι φύλακες…

Πηγή: Nassosblog

Ετικέτες