Ο... παπάς στην Μύκονο με τα Gucci και τα Hermes που έχει προκαλέσει χαμό στο Facebook (Φωτο)

Ο... παπάς στην Μύκονο με τα Gucci και τα Hermes που έχει προκαλέσει χαμό στο Facebook (PHOTOS)Το διαδίκτυο κατακλύστηκε από σχόλια...
χρηστών, με άλλους να διακωμωδούν το θέαμα και άλλους να εκφράζονται με οργή. Η εμφάνιση ενός ιερωμένου με πανάκριβα αξεσουάρ γνωστών οίκων μόδας δεν συνάδει με το θρήσκευμα και τις παραδόσεις της εκκλησίας. Και αν στη Μύκονο τα έχουμε δει όλα, αυτό ξεπερνούσε και την πιο καλπάζουσα φαντασία.
Το protothema.gr αναζήτησε την ταυτότητα του εικονιζόμενου ιερέα, αλλά με όσους παράγοντες ή κατοίκους του νησιού των Ανέμων και αν μιλήσαμε, κανείς δεν τον γνώριζε. “Μήπως είναι ξένος παπάς και κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο;” αναρωτήθηκαν κάποιοι με αρκετή δόση χιούμορ. Η αλήθεια όμως φαίνεται να κρύβεται αλλού. Ο εικονιζόμενος φαίνεται ότι ήταν κάποιος παραθεριστής ο οποίος υιοθέτησε το Moni Style. Φόρεσε δηλαδή ένα μαύρο ρούχο που μοιάζει με ράσο, ενώ σε συνδυασμό με την πυκνή γενειάδα του έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι είναι ιερέας.
Moni style και κλαμπ για “παπάδες”


Το Moni Style, δηλαδή το ντύσιμο με μακριά μαύρη μπλούζα ή πουκαμίσα που θυμίζει ράσο, εμφανίστηκε στη Μύκονο πριν από δύο χρόνια. Όταν έγιναν αντιληπτοί οι πρώτοι “μοναχοί”, πολλοί τους κοιτούσαν σαν εξωγήινους. Μήπως είχαν μπερδευτεί και αντί να κατέβουν στην Τήνο, συνέχισαν με το πλοίο μέχρι τη Μύκονο; Όμως σε χρόνο ρεκόρ το συγκεκριμένο style έγινε μόδα. Μάλιστα στη Χώρα της Μυκόνου λειτουργεί και το κλαμπ Moni, το οποίο ονομάστηκε έτσι επειδή βρίσκεται στην πλατεία της Αγίας Μονής με το μικρό μοναστήρι, το οποίο σήμερα λειτουργεί ως ναός.

Ένα team αποτελούμενο από Έλληνες, Λονδρέζους και Γαλλοάραβες λειτουργεί το Moni κλαμπ τόσο στη Μύκονο, όσο και στο Λονδίνο και στο Παρίσι όπου υπάρχουν αντίστοιχα με ωστόσο διαφορετική ονομασία. Πρόκειται για μία πριβέ λέσχη όπου δεν μπαίνεις αν δεν γνωρίζεις κάποιον, οι λογαριασμοί που γίνονται σε κάθε τραπέζι ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ, ενώ έχει και κρυφή έξοδο για λόγους ιδιωτικότητας. Στο team ξεχωρίζει η παρουσία του Έλληνα Γρηγόρη (Greg) Τσουλουφρή, ο οποίος το χειμώνα λειτουργεί το αντίστοιχο κλαμπ στο Λονδίνο μαζί με τους συνεταίρους του, ενώ το καλοκαίρι τη Moni στη Μύκονο. Στο κλαμπ του Λονδίνου θαμώνες είναι Έλληνες εφοπλιστές, εύποροι φοιτητές και γόνοι όλων των γνωστών οικογενειών του Λονδίνου.

Πηγή; Πρώτο Θέμα

Ετικέτες , ,