Απίστευτο θρίλερ με την "εξαφανισμένη" πτήση της Malaysia Airlines: Πέρασαν για βράχια τα συντρίμμια;

Απίστευτο θρίλερ με την Σε επείγουσα επανεξέταση...
περιοχής στον Ινδικό Ωκεανό σπεύδουν οι αυστραλιανές αρχές (ATSB) για τα συντρίμμια της πτήσης MH370 που εξαφανίστηκε πριν 20 μήνες. Οι εικόνες που είχαν τραβηχτεί από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου μπορεί να αποκαλύπτουν, σύμφωνα με Αμερικανούς ειδικούς, τα συντρίμμια του αεροσκάφους.


Η αμερικανική εταιρεία Williamson & Associates εντόπισε ομοιότητες στις φωτογραφίες με αυτές από τα συντρίμμια της πτήσης 447 της Air France που βρέθηκαν στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η πτήση της Air France είχε συντριβεί το 2009, σκοτώνοντας τους 228 επιβάτες και το πλήρωμα.

Μέχρι στιγμής και παρά την πιο ακριβή αυστραλιανή υποβρύχια έρευνα στην ιστορία δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της πτήσης των Μαλαισιανών Αερογραμμών. Τον περασμένο μήνα ήταν που οι γαλλικές αρχές επιβεβαίωσαν πως βρήκαν ένα κομμάτι από το φτερό του μοιραίου αεροπλάνου στο νησί Reunion.

Το αεροπλάνο με τους 239 επιβάτες και πλήρωμα εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου 2014 κατά τη διάρκεια πτήσης από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο. Πιστεύεται ότι συνέχισε να πετά 6 ώρες αφότου χάθηκε το εναέριο στίγμα του.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, οι αυστραλιανές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες που συνέλεξαν από τη σάρωση που έκανε το πλοίο Fugro Discovery τον Σεπτέμβριο στον Ινδικό Ωκεανό. Εκτίμησαν όμως ότι τα στοιχεία στις εικόνες ήταν μέρος γεωλογικού σχηματισμού και όχι τεχνητά και κατά συνέπεια απέρριψαν ότι πρόκειται για συντρίμμια από την πτήση MH370.
Πηγή: Dailymail

Ετικέτες