Συγκλονιστική αναπαράσταση: Δείτε πως καταρρίφθηκε η πτήση MH17 της Malaysia Airlines πάνω από την Ουκρανία!

Συγκλονιστική αναπαράσταση: Δείτε πως καταρρίφθηκε η πτήση MH17 της Malaysia Airlines πάνω από την Ουκρανία! (VIDEO)Μια αυλαία για τους συγγενείς των θυμάτων.
Μια εξήγηση για τις 289 ψυχές που χάθηκαν εκείνο το απόγευμα της 17ης Ιουλίου του 2014 όταν ακόμη ένα αεροπλάνο της Malaysia Airlines έπαιρνε μαζί του στο θάνατο επιβάτες και πλήρωμα. Την ώρα που η πτήση MH370 ήταν ακόμη εξαφανισμένη από προσώπου γης, η MH17, που είχε απογειωθεί από το Άμστερνταμ με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ γινόταν κομμάτι μιας τραγωδίας.

Το Boeing της Malaysia Airlines πετούσε πάνω από την Ουκρανία. Πάνω από την εμπόλεμη Ουκρανία, του εμφυλίου. Το αεροπλάνο συνετρίβη. Νεκροί και οι 280 επιβάτες του. Τι είχε συμβεί; Απάντηση στο ερώτημα που "κατέτρωγε" τους συγγενείς των θυμάτων ήρθε να δώσει σήμερα (13.10.2015) η επιτροπή Ολλανδών εμπειρογνωμόνων, που έδωσε στη δημοσιότητα το πόρισμά της.Το Boeing χτυπήθηκε από πύραυλο εδάφους αέρος Buk, ο οποίος πρώτα χτύπησε στο κοκπιτ. Το αεροπλάνο εξερράγη και τα συντρίμμια του διασκορπίστηκαν σε ακτίνα 50 τετραγωνικών χιλιομέτρων! Ο πύραυλος, σύμφωνα με τους Ολλανδούς εμπειρογνώμονες εκτοξεύτηκε από απόσταση 320 τετραγωνικών χιλιομέτρων!

Θραύσματα από πύραυλο βρέθηκαν στα πτώματα των μελών του πληρώματος που βρίσκονταν στο κοκπιτ τη στιγμή της έκρηξης, ενώ θραύσματα που βρέθηκαν στο κοκπιτ είχαν ίχνη χρώματος που συνδέονται με τις κεφαλές των πυραύλων Bulk.


Ο Tjibbe Joustra, επικεφαλής της επιτροπής ασφαλείας, υποστήριξε πως πύραυλος χτύπησε πρώτα στο κοκπιτ. Τα τρία μέλη του πληρώματος που βρίσκονταν εκεί δεν είχαν καμία τύχη. Κανείς δεν είχε. Σύμφωνα με τον ίδιο, αποκλείονται τα ενδεχόμενα τη συντριβή να προκάλεσαν κεραυνός, βλάβη στο αεροπλάνο, ή βόμβα. Ο πύραυλος εδάφους αέρος χτύπησε το αεροπλάνο και το συνέτριψε.

Οι εμπειρογνώμονες παρουσίασαν και ένα video με τις τελευταίες στιγμές της πτήσης MH17, ενώ επανασυναρμολόγησαν το αεροπλάνο με όσα από τα κομμάτια του έχουν καταφέρει να βρουν, γιατί ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί όλα! Ο Joustra κατηγόρησε τις ουκρανικές αρχές πως απέτυχαν να κλείσουν τον εναέριο χώρο τους, σημειώνοντας πως σχεδόν όλες οι αεροπορικές εταιρίες και όχι μόνο η Malaysia Airlines πετούσαν πάνω από την εμπόλεμη Ουκρανία.

Πρόσθεσε δε ότι άλλα τρία αεροπλάνα πετούσαν στην περιοχή όταν χτυπήθηκε η MH17. "Κανείς δεν είχε σκεφτεί την πιθανότητα απειλής για τα εμπορικά αεροπλάνα", είπε.

Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες ,