ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Φωτογραφίες από τον άγνωστο πρώτο της γάμο της Έλενας Τσαβαλιά! [photos]


Ο πρώτος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά είναι ένα...
κεφάλαιο της ζωής της για το οποίο σπάνια μιλάει και όταν το κάνει είναι ιδιαίτερα φειδωλή.

Πολλοί πιστεύουν και έχουν γράψει ότι ο πρώτος της γάμος ήταν με τον γνωστό ηθοποιό Τάσο Περζικιανίδη, με τον οποίο είχε όντως για πολλά χρόνια σχέση, αλλά κάνουν λάθος.


Ο πρώτος σύζυγος της ηθοποιού και συμπαρουσιάστριας πλέον του Mega με Μία, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Το όνομά του, Αργύρης Τσέλλος και το επάγγελμά του, επιχειρηματίας. Ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για εκείνον και τη σχέση τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο γάμος τους έγινε στις 15 Ιανουαρίου του 1999 στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού με κουμπάρους από τον καλλιτεχνικό χώρο, την Αθηνά Μαυρομάτη και τον Βασίλη Ζωνόρο, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολλά γνωστά ονόματα του χώρου, όπως ο Κώστας Βουτσάς -παντρεμένος τότε με την μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη- η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζέσσυ Παπουτσή και η Χριστίνα Παππά και είχε παίξει φυσικά στα έντυπα της εποχής. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, η ίδια η Έλενα Τσαβαλιά έχει πει πως όταν γνωρίστηκε με τον νυν σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή το 2001 ήταν και οι δύο ακόμα μπλεγμένοι στην προσωπική τους ζωή και η σχέση τους έγινε από φιλική ερωτική πολύ καιρό μετά από το ξεκαθάρισμα της προσωπικής τους ζωής και του τέλους των γάμων και των δύο.

Δείτε για πρώτη φορά τον άγνωστο πρώτο γάμο της Έλενας Τσαβαλιά: