Το sms της ωραίας Όλγας για τα… «ματάκια σαν ψαράκια» άναψε φωτιές στη Βουλή

Το sms της ωραίας Όλγας για τα… «ματάκια σαν ψαράκια» άναψε φωτιές στη ΒουλήΔιαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει το θέμα των φωτογραφιών μέσα από τη Βουλή, οι οποίες δίνονται στη δημοσιότητα από πρακτορεία φωτορεπορτάζ και είναι περισσότερο από ό,τι πρέπει… αποκαλυπτικές.


Το γεγονός ότι ο φωτογραφικός φακός μπορεί να εστιάσει στο κινητό, στις σημειώσεις ή στο τάμπλετ ενός βουλευτή προκαλεί αντιδράσεις από την πλευρά του Προεδρείου της Βουλής.

Με αποκορύφωμα το sms της Όλγας Κεφαλογιάννη, το οποίο ήρθε τη δημοσιότητα μετά από κλικ του φωτογραφικού φακού πάνω στο κινητό της, οδήγησε τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να ζητήσει από τους φωτορεπόρτερς της Βουλής, οι οποίοι θυμίζουμε ότι έχουν δικό τους θεωρείο στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, να είναι πιο προσεκτικοί όταν εστιάζουν με το φωτογραφικό φακό τους σε σημεία που μπορεί να αποτελούν προσωπικά δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ολγα Κεφαλογιάννη είναι η τελευταία βουλευτής που την… πάτησε, αφού ένα κλικ του φωτογράφου την ώρα που έστελνε μηνύματα στο κινητό της ήταν αρκετό για να αποκαλύψει το διάλογο με κάποιον γνωστό της, φίλο της, συνεργάτη της, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Είναι γκρι

Απάντηση: Το πες με μια λέξη… Είναι ακριβώς αυτό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τα μάτια του είναι σαν κάτι ψαράκια μέσα σε ενυδρείο

Απάντηση: Έλα σταμάτα! Δεν μπορεί να το βλέπεις από τόσο μακριά!

Όλγα Κεφαλογιάννη: Είμαι πολύ κοντά και πρέπει να σου πω ότι δεν έχει ωραία μα… (μάτια;)

Ετικέτες , ,