Ελεονώρα Μελέτη: Έκανε ρεζίλι στα social media τον άνθρωπο που την προκάλεσε – Τι συνέβη; (ΦΩΤΟ)

Η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε μια πρόκληση από έναν φίλο της σέρφερ, ο οποίος την προκάλεσε σε μια μάχη, όπου εκείνη θα έπρεπε να δαμάσει τα κύματα, κάνοντας surfing.


Η παρουσιάστρια τα κατάφερε και ανέβασε τα πειστήρια στο instagram, μάλιστα εξήγησε στους followers της το λόγο που ανήρτησε αυτή την φωτογραφία και την συνόδεψε με ένα κείμενο αφιερωμένο στον άνθρωπο που έχασε το στοίχημα.

«Χμ χμ κύριες κ κύριοι την προσοχή σας παρακαλώ… Περίμενα καιρό αυτή την ημέρα, αυτή την ώρα… Απλά για να κερδίσω ένα στοίχημα. Ήταν 12 Αύγουστου 2015 όταν έκανα chat με έναν φίλο. Ας πούμε ότι τον λένε «γ»… Βρισκόμουν στην Πάρο. Εκείνος στη Μύκονο. Του γκρίνιαζα γιατί δεν είχε αέρα για να κάνω windsurf. Εκείνος λοιπόν, μου είπε «πετά το πανί και κάνε μόνο surf». «Μπααα» του λέω… «Δε με πολυψήνει»… Του απαντώ. «Δε σε πολυψηνει ή απλά δε μπορείς, γιατί εγώ πιστεύω ότι δε μπορείς κ ότι στοίχημα θες». Μου λέει. Αυτό ήταν. Βάλαμε στοίχημα ότι θα επέστρεφα με φωτογραφία μου πάνω σε κύμα. Μου έδωσε δυο μήνες καιρό για να μάθω να παίρνω κύμα, κ να δημοσιεύσω τη φωτογραφία στις 12 Οκτώβριου πριν τα μεσάνυχτα. Να’μαι λοιπόν πάνω στο κύμα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 26 Αύγουστου. Μόλις δυο εβδομάδες μετά τη συμφωνία. Αλλά περίμενα καρτερικά μέχρι σήμερα για να την ανεβάσω όπως είχαμε πει. Αφιερωμένη λοιπόν στον «γ» κ περιμένω τώρα video δικό του να δηλώνει «είμαι κότα είμαι δειλός από όλους τους φίλους ο πιο ταπεινός. Στην Ελεονώρα απόψε βγάζω καπέλο να με κάνει ρεζίλι στα σοσιαλ δε θέλω» ( στίχοι δικοί μου)» έγραψε η Ελεονώρα χαρακτηριστικά.

Ετικέτες ,