Ο Γιάννης Πάριος ερμηνεύει τραγούδια του Stavento: Δείτε το απολαυστικό βίντεο! (ΒΙΝΤΕΟ)

To “Παιδί Μονάχο” είναι η συνεργασία έκπληξη των Stavento με τον Γιάννη Πάριο και μόλις κυκλοφόρησε το Official Lyric Video!


Το επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα συνεργάστηκε με τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή, σε μια ερωτική μπαλάντα που αναμένεται να αγαπηθεί πολύ. Η μουσική και οι στίχοι είναι του Μιχάλη Κουινέλη, ενώ το τραγούδι με τον Γιάννη Πάριο θα περιλαμβάνεται στο νέο album των Stavento που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές της νέας χρονιάς.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι στο The Voice 2, σε κάποιο επεισόδιο είχαμε δει τον Μιχάλη να παίρνει την ομάδα του και να επισκέπτεται στο στούντιο τον Γιάννη Πάριο, τον οποίο και οι “συμμετέχοντες”-μαθητές είχαν ακούσει με ιδιαίτερη προσοχή. Δεν ξέρουμε αν τότε η συνεργασία είχε ξεκινήσει ή τότε γεννήθηκε η ιδέα της, πάντως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και θα τους δικαιώσει.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο από την ηχογράφηση του κομματιού αλλά και backstage σκηνές από το στούντιο όπου οι δύο καλλιτέχνες μιλούν ο ένας για τον άλλον. Τα γυρίσματα έγιναν στο studio Odeon σε σκηνοθεσία Δημήτρη Συλβέστρου.

Ετικέτες , , ,