Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το θάνατο της κόρης της Whitney Houston


Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας... για την Bobbi Kristina, την κόρη της Whitney Houston άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 22 ετών ύστερα από...
έξι μήνες σε κώμα. Το 22χρονο όμορφο κορίτσι δε μπόρεσε να ξεπεράσει το θάνατο της διάσημης μητέρας της και θέλησε να «φύγει» από τη ζωή σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της, τους φίλους αλλά και σε όλον τον πλανήτη.

Όπως είναι γνωστό, ο σύντροφος της, Nick Gordon, κατηγορείται ως υπεύθυνος για το θάνατό της. Σήμερα, το radaronline έρχεται να δημοσιοποιήσει με αποδείξεις ότι ο αγαπημένος της ήταν πολύ βίαιος μαζί της. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στα έγγραφα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, η Bobbi Kristina κατέληγε μελανιασμένη ενώ μια φορά της είχε σπάσει και το δόντι! Ναι, καλά διαβάσατε. Εκτός, όμως, από τη σωματική βία, της αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά και την προμήθευε με ναρκωτικά και ουσίες.

Το βράδυ που βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της, ο Gordon ήταν εκείνος που την τοποθέτησε εκεί, αφού πρώτα την είχε «ποτίσει» με ένα ισχυρό κοκτέιλ με ναρκωτικά και χάπια.

Ετικέτες